7

mar

Vi är Forskning i praktiken!

Här är vi som bloggar på Forskning i praktiken. Här kommer du bland annat att kunna följa vårt arbete med lärardrivna forskningsprojekt inom matematik, moderna språk och engelska, naturvetenskap och teknik, praktisk-estetiska ämnen, samhällsvetenskapliga ämnen, svenska och svenska som andraspråk och yrkes- och karaktärsämnen. Dessutom kommer vi att lyfta ämnesdidaktiska frågor och diskutera skolforskning. Välkommen!

3 kommentarer

Bloggskola för kollegorna | redaktionen

Bloggskola för kollegorna | redaktionen

[...] Forskning i praktiken- Forskande lärare i Stockholm bloggar http://pedagogblogg.stockholm.se/forskning-i-praktiken/2014/03/07/vi-ar-forskning-i-praktiken/ [...]

Skolutveckling | Pearltrees

Skolutveckling | Pearltrees

[...] > Kattisingvar Vi är Forskning i praktiken! | Forskning i praktiken Övre raden: Hans Ytterberg, Jonna Wiblom, Eva Lindqvist, Ann-Sofie Jägerskog, Jessica Berggren, [...]

Eva-Li Littorin

Eva-Li Littorin

Varmt välkomna till Pedagog Stockholms blogg! Det ska bli spännande att få följa er här! /Eva-Li

Bloggen Forskning i praktiken

Stockholm Teaching & Learning Studies (STLS) är ett samarbete mellan kommuner i Stockholms län och Stockholms universitet som initierar, stödjer och sprider lärarledda forskningsprojekt. Vi som skriver här koordinerar ämnesdidaktiska projekt inom matematik, moderna språk och engelska, naturvetenskap och teknik, praktiska och estetiska ämnen, samhällsvetenskapliga ämnen, svenska och svenska som andraspråk och yrkes- och karaktärsämnen.

Kontakt: Anna-Maija Norberg

Kategorier

Kategorier