24

sep

Lärarnas forskningskonferens 2 november 2021

Inom STLS pågår nu arbetet för fullt med att planera inför Lärarnas forskningskonferens som går av stapeln tisdag vecka 44. För tionde året i rad samlas lärare, forskande lärare och forskare för att presentera och diskutera ämnesdidaktisk undervisningsutvecklande forskning. I år är konferensen digital och kostnadsfri. 350 personer är redan anmälda och sista anmälningsdag 10/10.
Under dagen kan man ta del av presentationer av 48 pågående/avslutade forskningsprojekt, en paneldebatt med titeln ”Undervisningsutvecklande forskning – vad och för vem?” samt en Keynote-föreläsning av Ingrid Carlgren.
Välkomna!

För anmälan och program:
https://pedagog.stockholm/kompetensutveckling/seminarier-evenemang/lararnas-forskningskonferens-2021/

1 kommentarer

Bloggen Forskning i praktiken

Stockholm Teaching & Learning Studies (STLS) är ett samarbete mellan kommuner i Stockholms län och Stockholms universitet som initierar, stödjer och sprider lärarledda forskningsprojekt. Vi som skriver här koordinerar ämnesdidaktiska projekt inom matematik, moderna språk och engelska, naturvetenskap och teknik, praktiska och estetiska ämnen, samhällsvetenskapliga ämnen, svenska och svenska som andraspråk och yrkes- och karaktärsämnen.

Kontakt: Anna-Maija Norberg

Kategorier

Kategorier