30

nov

Glädjande besked i TIMSS

STLS mattenätverk gläds åt resultatet i TIMSS. Det återstår mycket att göra, men trenden är förhoppningsvis bruten. Och visst tror vi att praktiknära forskning och STLS har del i den positiva utvecklingen …

Bra jobbat alla mattelärare!

/Mattenätverket STLS

0 kommentarer

Bloggen Forskning i praktiken

Stockholm Teaching & Learning Studies (STLS) är ett samarbete mellan kommuner i Stockholms län och Stockholms universitet som initierar, stödjer och sprider lärarledda forskningsprojekt. Vi som skriver här koordinerar ämnesdidaktiska projekt inom matematik, moderna språk och engelska, naturvetenskap och teknik, praktiska och estetiska ämnen, samhällsvetenskapliga ämnen, svenska och svenska som andraspråk och yrkes- och karaktärsämnen.

Kontakt: Anna-Maija Norberg

Kategorier

Kategorier